bayi 5 bulan

Sy nk tanya pd ibu ibu yg berpengalaman... Sy perasan ank sy nk berdiri xnk baring..so sy fikir nak beli jumperoo.. tp sy risau kalau dia pakai sebulan je lps tu xnk.. ke jumperoo tu bole pakai lama bayi akn ske ddk dlm tu

1 Trả lời

Baby tak duduk lagi? Btw ank sy kejap je pakai jumperoo.. Mcm tak berbaloi beli mhlw.. Skrg dah 8bulan.. Start crawling masa 6 bulan.. Dah start merangkak.. Xde dah nk jump2.. Dia jump2 mas 4 dan 5 bulan je.. 5bulan dah duduk..

4y trước

Ye da boleh ddk..nseb sy xbeli..hehe akhirnya sy beli fence. Ha bergolek la kt dlm tu..hehe