hi...

sy nk tanya klu kk xbg ubat folid acid...perlu ke sy beli kt farmasi ubat folid acid..skrg nk pregnant 13minggu

14 Các câu trả lời

Kalau kandungan dh lebih 10minggu selalunya kk akan bagi zincofer atau obimin. Folic acids hanya ada folic acids xckp dose.

Beli je dkt farmasi sis.. Sepapan baru rm1.. Beli bnyk2.. Bahya klau xmakan.. Ksian dkt baby..

Kalau kk bagi zincofer , dalam tu semua dah complete . Dia gabung 4 ubat dalam satu capsul .

5y trước

Minta tukar kat nurse . Nanti dapat yang asing sebiji sebiji . Ada 4 biji semua nya .

Boleh seeloknye mintak pandangan doc terlebih dahulu ubat folic asid mne sesuai

Ubat yg kk kasi tu dh ada siap² kandungan acid folic , so , makan ja ubat tu

Bli je kt farmasi.. senang skit 1ubat mewakili semuanya..

beli sendiri sis. folic acid mmg wajib makan awai2 preggy.

Beli sendiri je dkt farmasi. Sepapan baru rm1. 😉

Hi mommy. Minta kat misi. Kdg misi lupa.

5y trước

Jangan risau biasa misi akn catit pd buku pink kite..dan bile doc check dia akn tulis pd utk kite ambik ubat di farmasi nnt

Folid acid boleh Beli Kat luar