36week air ketuban

sy nk tanya .. ada tak mommy2 penah kene mcm sy.. doc kk scan dia cakap air ketuban sy bnyak sgt.. pastu da refer pakar dia cakap its normal.. kepala dekat bawah da tp sebbkan air tu bnyak sgt baby still bole bergerak2.. #bantujawab #ingintahu #bantusharing terima kasih

2 Các câu trả lời

Sy! G app hpupm at 35w, air ketuban 23, terus dpt daye utk czer sbb baby melintang. Sy ke andorra utk second appt mase 35w, air ketuban jd 18-20, and baby elok je kepala ke bwh 😅. Skrg tgh ding dong nk bersalin kt andorra atau hpupm 😅…