salam mom2 semua

Sy nk brtnye kandungan sy dh masok 12week 3hari tpi blm buka buku pink...cll kk xangkat...tnye mak mertua suruh hold dulu sbb skrg pkp......cadangan mom2 semua sy pening...

39 Các câu trả lời

better pergi buka je buku. kalau ada masalah dapat detect awal. pkp tak menghalang proses utk klinik ibu dan anak sis. 😁

Sy genap 6mgu harini. Pgi tdi bru setel bukak bku pink. Jgn lambat bukak, tak elok sbb kita nk check pkembangan baby n mcm2 lgi.

Dah boleh buka buku tu. sy pun buka masa dah 13weeks. Pkp should be no problem. Kk operation still on going as usual.

sy time pkp 6 week da buka buku pg je trus ke kk sis xde masalah pon, bwk salinan ic suami dgn surat nikah/kad nikah

Sis try je call banyak2 kali. Sy pon mcm tu. Sy try call pagi2. Sbb dia akn bg date dgn waktu bila sis kena dtg.

Ish... Mana boleh.. Kalau jadi pape kat baby siapa nak tanggungjawap... Cuba pergi klinik tu..... Tanya...

Kena pergi. Wajib pergi. Dh 12 minggu nnti takut kena marah lewat buka buku. PKP ibu mngandung diutamakan.

Boleh je pergi kk. Sbb kalau pergi kk pun dorang saring. Masa saya tu pergi masa 8 week. Terus bukak je .

Gi jer kk buka buka buku pink..sbab sya hari tu 12 minggu 5 hari,bru buka buku..doc ckp lambat dah..

Kalau kk xangkat call, better pegi terus ke kk. Pastu amek appoinment atau book trus date.