salam mom2 semua

Sy nk brtnye kandungan sy dh masok 12week 3hari tpi blm buka buku pink...cll kk xangkat...tnye mak mertua suruh hold dulu sbb skrg pkp......cadangan mom2 semua sy pening...

39 Các câu trả lời

pegi je sis kk sya 5weeks dah buka. penting tau ubat2 yg dia bg nak check baby lg. pegi ya

Pegi kk nak buka buku, xde masalah. Sbb nnt kene attend apptment ikut yg kk tetapkan.

g je kk sis.. jgn ditangguh.. ikutkan dh lewat tu sbb patut kene sblm 12wk dh kene g..

4y trước

bleh jd gak la sis.. ikut kk.. tp 1st trimester pntg sbb tgh develop.. mmg patut kene pantau btl2..

Boleh dh masik 12 week tu..jgn buke lmbat buku pink nanti bising nurse tu..hihi

Kalau call tak dapat.. datang je klinik buat appointment. Sy 8w dah buka buku.

Biasa kalau dah 12 minggu ni, kalau pi kk pun dia akan terus suruh buka buku

Sy bukak je buku pink masa pkp. 12 weeks tu dah hampir lewat untuk bkk buku.

dah bole bukak buku awak. menteri pun cakap, pelepasan utk ibu ibu ke kk

Hrtu sya prgy kk msa 14 mnggu....kk hold sruh dtg msa dh 15 minggu mcmtu

Sy 6 weeks dh buka buku..direct ke kk je sis..kdg call diorg x angkat..