Belum buka buku pink

Hai mommies, nk tnye sy dh 3 bulan lebih preggy. Tpi belum buka buku pink lagi, kot ii klau sy buka skrg kk bising tak? Btw sy ada buat scan dekat clinic swasta, baby dalam kondisi okey lah..cuma belum buka buku pink lagi. Sepatutnya bulan lepas lagi nk buka tpi x de masa sbb kerja. #ingintahu #firstmom #firstbaby

7 Các câu trả lời

saya buka masa ngam2 3 bulan tak kena marah pon .. nurse cakap takut nk buka buku dekat kk ye 🤣🤣 Tapi memang sepanjang tu bacaan nadi tinggi jadi nurse memang tau saya penakut hehe 😂

Kalau Bising pun.. Sis Dengar jer la . masuk Kanna keluar Kiri .kk bukan bising suka suka kan .awak busy .awak Lambat buka . it's normal ..

Ada tak siapa ii pernah ada pengalaman mcm sy ni? Sy nk buka buku pink tpi kawan cakap klau lambat buka buku nurse kk bising. So seram😆😅

9mo trước

lek la diorg manusia jgk hehe

Lau xnk misi bsing bukak jela buku kt klini swasta dlu sementara tgu ada masa g kl..check up je kt swasta dlu..jika ada bajet..

9mo trước

Sy bukak hri tu diorg xsruh xbwk apa2 pon..mngkin sbb dh ada rekod kt klinik tu..try call dlu klinik yg awk nk pergi..klinik swasta xstraight sgt

Mestilah bising😅 dah lambat buka buku, tapi takpe, takyah terlalu ambik hati, memang diorang sentiasa seram

Hadap je. Kalau nurse bising tu anggap je lah orang membebel sebab sayang. Nyawa baby dan ibu diutamakan.

Kalau bising pun bising2 manja. Tetap juga dorang akan buka kan ☺️

9mo trước

ok je sebab macam mana pun kena buka juga buku pink