kedai manjaku

sy nak tnya ibu2 yg pernah shopping di manjaku,dlm tu ada jual buaian baby tak ye..sy tnya sb sy nk beli,ye disebabkn manjaku agak jauh dr tmpt sy tinggal jd sy risau tkda sy dtg dr jauh..dan sy tk pnah masuk dlm manjaku jd sy tk tahu...ada ibu2 yg tahu tak ye?..

19 Các câu trả lời

Sy beli online jgk sis dari manjaku ni.. set baby sekali beg tilam apa semua tu.. ok je so far brg2 dia

Ada. Awak Boleh je bukak website manjaku. Ada harga. Kt fb oun ada kadang ada promotion

ade sis td sy p manjaku tgk dlm risalah de buaian harge ade rm129 ade rm149

ada ja sis. sy beli kain buai pn kt manjaku. almost brg2 anak beli kt situ

Manjaku kota bharu ada buaian ada kain buaian. Semua ada.

ada sis, manjaku tempat sy smua brg kelengkapan baby n mumy ada.

2y trước

tq ye sbb info..

da tgok mahal sngt kat manjaku.baik beli shopee

ada jual

ada