Maaf Bertanya

Kedai Baby Bukak ke di saat perintah kawalan pergerakan ni? saye baru lepas bersalin, tetiba nak beli Katil Baby. tengok online sume kene Pre-Order smpai 6 minggu bru bole dpt. sapa2 tahu? kedai Manjaku tu bukak ke tidak..

10 Các câu trả lời

Boleh beli online sis. Mothercare ada online, camybabyland pun ada online. Manjaku x pasti ada online ke tidak. Kalau mengikut perintah, diorang xblh bukak.. Tapi sis cuba mintak husband tengok , mana tahu bukak hehehe rezeki Baby ni slalu ada 🥰🥰

Beli dgn sya nak x sis? Sy bru lepas brsalin jgk.. Skrg dlm pantang.. Sy beli ni sbb trliur lawa sgt.. Tpi syg xmuat dlm bilik.. Jdi sempit.. Blik kiteorg kecik skit.. 😭Trpkse simpan dlm stor.. Bby tido ngn kami je.. Beli dkt manjaku bulan 2 ritu

Kedai tutup sis.. Tngu lepas perintah kawal pergerakan ni habis.. Smentara tu maybe blh tanya² kat fb sis, manatau ade yg nak jual preloved. ☺️

4y trước

thankyouuu yaa

Manjaku bukak.. Husband sy beli... Kat manjaku mall putrajaya.. Beli pampers semua dah habis... Masa tu..

Kebanyakkn kedai xbukak sis..lepas 31 mebi buka kut..jika covid dpt d kawal

Sis ni da jual online di IG. Da promotion. Ig: babymall_offical

Sis boleh pergi ig @littledje. Tilam baby ready stock

.. i think, kedai Baby pon tutupnlh sis..

Klo ikut fb manjaku..smlm last dia open 21hb..

4y trước

terlambat daa..

Rasanya kedai baby xbukak