Darah Nifas/ Period

Hello mommies semua.. Ada x yg dtg period sblm darah nifas hbs? Sebab dah sebulan drh nifas dah nak kering, tiba2 dua hari lepas turun darah byk mcm period day first tu.. Warna pun merah. Tkjut sebab habis pantyliner basah sebab igtkn x dtg drh yg byk lg dah dekat hujung2 ni.. Ada x mommies yg pglaman mcm sy?

1 Trả lời

I baru je habis pantang , darah nifas kering 44 hari kalau heavy darah over than 44days nak ke 60 days tu bukan darah nifas lagi tu dah penyakit.. if baby bf tak period tak keluar selama 2 tahun ni pengalaman i.. i baru bersalin bby ke 3