Mommy pening

Sy nak tanya for those yang gdm on diet control.. hampa makan sesuka hati ke kalau bukan hari bsp? Kalau hari bsp memang la kena control kan.. kalau hari tak check bsp, hampa makan macam mana? Control or tak?

14 Các câu trả lời

tibai je semua. lagi sehari dua nak bsp baru control makan hihi 😋

2y trước

31w . belum lagi wak. yg first dah. awak dah amik dua dua ke? sis berapa w dah? 🥺

Hi, kalau saya memang control sampai hari bersalin. No cheat day.

sepatutnya jaga makan xkira masa. supaya baby sihat.

makan, tapi control la juga.