Luahan Hati

Sy nak tanya pendapat mommies... Kdg2 sy rasa down sgt dgn perjalanan hidup sy ni dgn husbend.. Arapkn ank2 je penenang sy.. Sy surirumah.. Rasa mcm org gaji pon ada bila dtg mood swing.. ?Masalah sy skrg sy masih lg xleh trima suami sy dgn seadanya... Sb karakter kmi mmg jauh beza... Dia jns slow.. Bak kata org melayu.. Lurus bendul.. Sy dulu sblm kawen mmg jns agresif. Kdg naik mntal sy pkir.... Hari2 muhasabah diri..mtk allah lembutkn hati sy.....sy xda tmpt nk luah..

1 Trả lời

Nasihat saya bersyukurla sis dgn apa yg ada. Dpt suami agresif pon kdg buat skit jiwa. Kalo hati da bersyukur, redha n ikhlas idup pasti tenang n gembira even suami jns slow. Semoga hbngn sis n suami kekal smpai akhir hayat

5y trước

Trima kasih sis ats nasihat.. Ya sis mmg cuba utk bersyukur.. Myb taun pertama n kedua saya redha.. Tp lama2 dh 5taun sy saya cm xleh nk go on.. Bby sy bru 9bln sis.. N sy baru tau sy prgnt lg.. Allah.. Im not ready yet😭