Susu efferty

Hi,sy nak tanya mommy2 dekat sini berapa jar susu efferty korang minum baru pregnant?Sy baru ja beli susu efferty .

27 Các câu trả lời

saya 2jar. beli taro tak sempat minum. alhamdulillah, ada sapa2 nk taro? nk jual murmur

sy minum efferty after pregnant. ambik efferty mama. ikhtiar hamil dengan jus mamariam

saya..skrg dh prgnt 5bln..ritu sy minum 1jar terus prgnt after ttc 12tahun

5mo trước

Congrats sis. Semoga dipermudahkanl sehingga bersalin

Saya minum 4 jar kongsi dgn suami. Alhamdulilah lekat. Sebelum ni saya pcos

tak pernah minum susu pregnant anak kedua ini anak first minum lupa susu apa

Saya 6 jar, kalau stok putus jangan lupa makan folic acid appeton.

saya minum 1 jar terus lekat alhamdullilah rezeki lepas gugur 🥰

5mo trước

🥰

Saya beli 6 jar, tapi lepas minum 3 jar Alhamdulillah dah lekat

sya 3 jar.. tpi jar ke 3 belum habis dah pregnant.. ttc4years

5mo trước

Wah congrats sis. Banyk feedback yang bagus2😍

sya dulu 1 jar terus pregnant . minum lepas habis period .

5mo trước

Wahhh rupanya banyak baby efferty dekat sini😍