EFFERTY !(?)

Hi! Serious nak tahu, ada yang berjaya ikhtiar dengan susu efferty tak ? Berapa lama/jar consume? Im on my third jar, doakan rezeki saya ttc 2tahun lebih ye 🥺✨

2 Các câu trả lời

Me!🫣 ..tp xpasti la asbab efferty or mmg dh nk rezeki..sy consume 1jar skdr cuba2 lps ggur ank first… sy mnum then stop skjp..2bln cmtu sy mnum balik lebihn sachet dlm 7scht..ngam hbis tu terus period, dtg awl plk tu dr trikh sptotnya..hbis period smnggu lpstu bsama dgn husbnd, sy perasan lendir putih telur kuar bnyk, dr sblm2 ni dlm 3-4hri..wktu ni ada jgk bsama dgn suami, sbb tu wktu subur..kire last period next month tau2 je pregnant 😬 skrg dh 39week

Sis awak boleh try jamu pookies.,saya pon ttc 3 tahun saya ikhtiar makan jamu pookies alhamdulillah bulan 1/2024 sye pregnant then x de rezeki gugur.,lepas hbis pntang sye comsume semula jamu pookies tuh alhamdulillah now sye pregnant yg ke 2 dah 8 mnggu dngn baby pookies