Susu efferty

Ada tak ttc kat sni yg berjaya consume efferty? Pngalaman korang brp jar berjya positif? Tqia ❤️

6 Các câu trả lời

saya pernah gugur then mengurut angkat peranakan then minum jamu untuk kecutkan balik rahim and then stop minum jamu, try minum susu efferty dengan protec C, ambil masa sebulan saya pregnant balik alhamdulillah, doa dan ikhtiar juga

Belum perna sis. Tapi banyak sy nmpk feedback positive. Mungkin nanti sy pun nak try juga beli

2 jar + buat OPK (ujian kesuburan) sampaii jumpe +ve & -ve. Saya upt masa dpo 15, double line.

1 box trial pack hazelnut flavour, 1 jar effertwin taro & 1 jar chocolate cinammon 🥰

me. 3 jar,

sy 4 jar + 2 box