Bila nak jumpa doc

Sy nak tanya. Bila sepatutnya nak jumpa doc. Sb sy cek pregnancy test 2 line. Cuma bln confirm btl.

6 Các câu trả lời

Sis seeloknye nnti je jmpe doc 8 weeks ke peegi awal2 nnti sis yg banyak fikir kalo doc kata blm nmpak pape lagi. Sbb sy dah lalui gi awal2 buat kita stress je so baik elak. Selagi sis xde spotting or bleeding

10weeks. Tapi boleh je pergi kk cakap nak confirmkan pregnancy. Nanti buat upt test. Kalau positive, terus dapat tarikh untuk bukak buku pink masa kandungan 10weeks

kalau saye nk double comfom..g swasta scan dlu..klau betol pegnant..g klinik krajaan plak utk buat buku pink

Saya pergi awal sbb kk. Musim sekarang kena buat appt dulu. Nurse akan bg tarikh utk jumpa doc

8week da bole g kk. 8w=2bulan

jumpa 8w keatas