AS SALAM !!!

sy nak tanya lahh ? baby sy skrg ni tengah selsema ? lepastu ada sebatang gigi lagi nak tumbuh. Skrg campur semua 5 btg. Makan apa semua dia nak je makan. Sampai 2 bekas habis sekali makan. Bila bagi susu dia reject serta merta. Dia tolak terus xmau. Bila sua jugak dia menangis xmau. Bagi air masak pun sikit je dia minum. Mommy is risau ? ada x mommy2 yg pernah mengalami situasi macam sy. Rasa stress pulak bila baby xmau minum susu ?? hmm. #baby10m15d❤

1 Trả lời

Susu dan air tu guna botol susu ke? Try tukar buh dlm cawan ke, dlm botol air yg ada straw tu ke

5y trước

Yeke. Tula kan. Pyh gak tu