Jumpa pakar

sy nak tanya ada x siapa kt sini anak 1st czer then second nh korg pilih vbac atau czer jgk ? sy trauma masa anak sulung induce ubat 2x poor progress 4cm jaa then emergency czer. Doc tanya sy sama ada nak vbac atau czer. tp sy xbt kputusan lg. skg dh nk masuk 31w.

6 Các câu trả lời

sy pn kna jmpa pkar tak dapat lg trikh...hritu tanya sonogrpher dorg kata klau kita xrsa sakit kt tmpt luka kira boleh nrml , sbb klau sakit tu dia kata ada nanah atau drh beku kat tmpt jhit

2y trước

sy dh dpt trikh. bln dpn jumpa. cuma kdg2 rasa ngilu denyut2 mcm ditarik dkt czer tuh. tkut jgk nk normal tkut trbuka.