TIPS VBAC GAP 1Y 6M?

hello mommies,skrang ni tengah pregnant ank no 2, ank no1 dlu Emergency Czer..now doc suruh try VBAC,tkut lah pulak..trauma kena induce, sy nak tunggu natural contractions skrang dah 37w,ada tak tips2 dari mommies yg berjaya VBAC jarak less than 2years? atau any experience? sy takut lah bukaan lambat lagi😭 skrang baru nak Try VBAC haritu siap fight dgn doc taknak VBAC tpi sy muda lagi baru 22thn doc tk nk terus elective czer.. pls2 really need tips .. sy jga trauma sakit induce haritu ank no 1 kena induce bukaan 5cm baby lemas ..

2 Các câu trả lời

same la umur gap anak kite Sye anak first czer jgk...tapi org Kate bnyk kn exercise...anak kedua insyallah mudah bersalin..x pe try vbac dulu kebanyakkan bnyk yg dh try vbac mudah bersalin

klu umur muda, mmg dktr suh try vbac. sy 30+ pilih elektif dktr ok je

3t trước

itulah tu tkut muda2 nak kena btl..