Pil perancang. Baik atau tidak?

Sy musykil la. Ramai x sarankan sy makan pil perancang. Sbb susah nk dpt next baby katanya. Tp doc n nurse kk sangat sarankan. Plus sy czer. Jdi diorg sgt risau kalau sy x consume. Nk tya. mommies especially yg czer mmg mkn ke pil tu?

8 Các câu trả lời

Sy pun czer tahun lepas,doc & nurse saran kan ambil perancang, so sy ambik depo. Skrang anak sy dah masuk 10bln..

4y trước

Sy da 4x last cucuk 18/3/21 sy Dr first cucuk depo memang tak period sis,nurse kata normal..owh yeke maybe kot..cube sis tnye nurse kat kk tmpat sis tu😊sy pun xda pengalaman sngat sbb first bby🤭