Pil Perancang

Hi. Nk tny, sy brsalin 3 bulan lps tp x ambik pil perancang lg. Blh ke mkn pil perancang lmbt sikit?

5 Các câu trả lời

boleh je . klu sy mkn pil . so beli siap2. lepas je habis uzo , dh leh start mkn pil ikut kira kira arahan dekat pil tu . ikut kitaran dia . make sure mkn slepas habis priod .

selagi x hamil / sis tgh merancang sndiri blh je mkn. tp kena rujuk kk juga sbb nk mkn pil pernacang pon die ade hari die. xboleh mkn memandai je☺️

boleh

blh