Darah dark coklat

Sy mngalami trun darah dark coklat selama seminggu tuh normal or sy nk kne periksa di klinik ..kandungan dh 11w5day...

3 Các câu trả lời

Kalau dh seminggu tu kena cepat cepat jumpa doktor. Sorry lah kalau bukan jawapan yg nak mcm ada orang bising "kEnApE sUruH pEgi jumPe dOktOr oR4nG tAnyE nAk tAu pEngALamAn!!!" spotting kalau berpanjangan ni selalunya tanda tak elok walaupun boleh jd normal utk sesetengah orang. Kenalan terdekat sy spotting setiap hari dari 6w sampai 12w dan berakhir dgn keguguran walaupun doktor dok ckp kt dia benda tu normal, cuma kenalan saya tu mmg tk sedap hati sbb naluri rasa lain. So ikut kata hati.

pegi klinik untuk check . ada yang normal.. sy alami sndri . start 7w smpay masuk 11mnggu asik kluar spotting coklat .. akhirnya pada masa nak masuk 11 minggu tuh doc. ckp normal sbb beberapa kali scan smua ok.. kemungkinan darah spotting yg kluar tuh bkn dr rahim.. melainkan dr vagina . appun xyah risau . tp kena gi klinik ttp positif smua akn baik2 sj.. smga d permudahkan

Refer hospital terus sis, tu tanda2 keguguran atau kandungan luar rahim