Darah coklat

Salam nk tnya..kandungan sy 8 minggu & harini sy ada keluar darah coklat..apa maksud ye? Normal ke? Sy risau 😣

2 Các câu trả lời

g klinik trus sis . sy first preg mula2 kluar coklat sikit2 , lama2 bleeding . pastu xde rezeki sy . Semoga baby sis sihat n baik2 je dekat dlm ☺️ ada org normal kluar drh coklat ada yg x

4y trước

Allah . sabar ye sis 🥺 In Sha Allah ada rezeki sis lepas ni . Take care ❤️

takda apa sis coklat shj.. pg klnik la ya

4y trước

pergi klinik doc tak boleh buat ap jgk sis..suruh pantau bleeding je..mmg xde rezeki sy