Hai semua.. sy nak minta pendapat semua.. dari ank sy lahir dia dh start susu formula..

Sy mixedkan dengan susu bdn sebab sy ada masalah kekurangan air susu sehinggala sekarang.. ank sy dh berusia 19hari..ini dh masuk kali kedua sy tukar susu formula.. masalah dia d sini.. ank sy jarang buang air besar.. dlm 2-3 hari baru buang air besar.. selalunya klu usia mcm ank sy tu mcmana jenis najis dia ya? Sebab najis ank sy tu dh mcm org dewasa dh bkn mcm liquid2 tu..itu sembelit ka bg bayi? Dia tak sesuai ke dgn susu baru dia? Mcmana nak tahu bayi sesuai dgn susu yg kita beli ya? Plz help ??

1 Trả lời

Selalunya baby klau blm start mkn najis dia akn cair more kpd liquid. Mybe susu x sesuai. Mommy blh baca sharing sya utk banyakkan air susu