Susu bdn drop

Salam ibu2 nk tya kalau ank menyusu sambil2 garu telinga adakah susu bdn x cukup atau ank stress . Sy dh bg susu formula tp ank tolak dia xnak. Ank sy skrg umur 11bulan. Tgl ibu2 sy buntu sgt2 ni kenapa ank jd mcm ni. Sy dh cuci telinga ank kot2 dia gatal tp sama saja masa menyusu mesti dia jd mcm tu.

3 Các câu trả lời

anak sy pon sama.. sebaya jugak. dia mmg kalau menyusu dia akan garu2 telinga dia sampai luka la kadang tu. sllunya sbb dia ngntuk sgt then cuba utk tenangkan diri dia. awk cuba main2 tlinga dia mse nyusu.

sebab ngantuk tu awak, baby kalau main telinga ada kemungkinan sebab ngantuk, maybe kalau 7m ke atas mungkin sbb nak tumbuh gigi.

mybe dia ngantok/ panas or mmg habit dia. sblom2 ni ada jd mcm ni x?

3d trước

mybe anak tgh xselesa sbb gigi nk tumbuh kan. nnt siang sis try bg dia gigit bnde2 sejuk