Patut Tak Puasa?

Sy lewat haid dh 7 hri. Dh buat test upt, alhamdulillah +ve.. So skrg ni kan bulan puasa.. Kdg2 dlm pkul 12 tghri tu sy rasa pedih perut.. Sblum ni Dr prnh kta sy ada gastrik.. Tpi sy smbung je puasa smpai tggu wktu brbuka.. Tpi bila wktu brbuka, sy tkda selera nk mkn.. Sahur pun mcm tu. Tk mkn sgt.. . Ada nasihat tk utk sy? Sbb ni first bby.. So bnyk bnda tk tau ?

1 Trả lời

Boleh tahan ke pedih perut tu sampai berbuka ? Sy yg dah 31w ni setiap masa rasa lapar dan pedih perut. Kena makan jugak utk bagi baby gerak.

4y trước

Gastrik tu. Jangan tahan2 sangat. Risau jugak kan.