Puasa 38w Bukaan jalan 1cm

Ada tak yang puasa 38w,sy 15/3 hri tu dh bukak jalan 1cm smpai skrng,ad tk yng puasa time bukaan jln 1cm mcm sy,ad ap2 yg korang rsa tk,sy dri mlm tdi asyik kencing je n dri mlm tdi juga sy kerap skit perut smpai skrng,apa yg korang buat klau mcm tu,pegi hosptl ke bukk puasa je?sekadar nk thu#38w Btw spjng bukaan jln ni sy kerap keluar tnda darah campur lendir hri tu dh tnya doc dia kta biasa je mungkin sbb luka dia selup,tpi xkn hri2 kluar

3 Các câu trả lời

Better ke hospital skg mom. Sebab bila dah keluar lendir campur darah tu maknanya dah dekat nak bersalin. Semoga dipermudahkan urusan bersalin 🥰

1y trước

Eh kena bagi balik semula? Pelik juga ye. Slalunya kalau kes macam tu confirm kena admit dah. Apapun semoga dipermudahkan. 🤍

saya 37w5d, bukaan 2cm tp xsakit lagi doc suruh balik ...tgh menunggu betul2 sakit ni 😅

Mcm mna boleh check jalan 1cm tu ya? Ada sakit ke Sblum tu? N smpai skrg still 1cm? Xda rsa sakit2 lg ke

1y trước

Sy pergi jumpa doc pkar o&g n sy ckp dkt doc sy sakit perut 2/3 hri yg lps,lps tu dia check bwh sy n dia kta jln dh bukk 1cm n dia sruh tggu smpai btul2 rsa skit n kluar tnda2 yg lain,selng 2 hri sy prgi blik hosptl n dia check bukaan msih sma n dia sruh blik smula,smpai skrng sy msih menungu bukaan jln,14/4 tk bukk jln dia sruh dtng 15/4 utk berslin pksa,skrng sy mmng skit2 cuma tk kerap mcm org nk bersalin