Baju Baby

Sy ingin bertanya. Perlu atau x kite basuh baju baby terlebih dahulu? Walaupun masa beli tu masih dlm plastik?

92 Các câu trả lời

Sangat perlu..basuh terlebih dahulu sebelum bagi baby pakai...untuk kebersihan yang terjamin😀

klau bsuh bju jd lembut skit.. bby pkai lebih bersih n selese.. letak softner ke bg lembut

Sy basuh, beli pncuci baju bby y fiffy tu, refill je nti beli y pureen sbb ad kate lg bgus

perlu sbb baju dijahit dikilang...entah tgn warga negara ape yg pegang2 hihihihi

bagi saya.. perlu juga basuh.. kadang cara mereka melipat semua kt lantai je..

Perlu... Sbb time die org packing tu x tau bersih ke x even nampak baru

Klu saya mmg basuh tiap kali beli baju baru..tdk kira Baju kmi semua..

Perlu Puan,, ank sy dah besar ni pon lepas je beli mesti basuh dulu...

Better basuh puan. Kalau saya sebelum pakai mmg saya basuh dulu.

Wajib basuh! Saya siap rendam dalam air suam ala2 sterile haha