Baju baru untuk baby

Salam mummy semua, sy first mom baru 31 week 5 hari, nk tanya baju baby yg baru di beli,perlu di basuh dahulu ke mcm mne?

8 Các câu trả lời

Basuh dulu atau pun bilas dgn air suam Hai moms..nnti free2 jom join gp khas utk anak speech delay dekat ws...gp ni khas utk kite berkongsi cara utk mengatasi anak yg ada masalah speech delay dan berkongsi pengalaman ibu2 yg ada anak speech delay https://chat.whatsapp.com/LvzFKAQKWZ4BMNe9Y1XUEU

Seeloknya basuh la. Saya basuh semua kain kain utk baby pakai mcm barut bedung topi selimut towel semua saya basuh.

ya..kena basuh ataupun bilas je kita tak boleh perah baju baby

Perlu awak. Guna detergent baby ada banyak jual dkt shopeeee

iya sis. basuh,ada sabun cuci khas,sy beli brand pureen

Iyee better basuh sis.. semua kena basuh dlu.

basuh dulu

perlu