Ibu bekerja

Sy ibu bekerja. Anak first sy baru shj umur 7bulan dan dpt tau mengandung lagi. Bagi ibu2 bekerja yg berpengalaman, apabila bos tau nnt. Adakah mereka akan okay? Atau akan disuruh berhenti? Sbb nanti hujung tahun akan maternity leave lagi.

2 Các câu trả lời

Tengok tempat kerja jugak. Kalau jenis toksik takut awak yg tak tahan. Kalau tempat kerja okay xpe. Tp pada sy sy lebih risaukan diri sendiri sbb gap dekat sgt. Mental health kita kena jaga sbb kalau kita tak okay anak2 yg jd mangsa nanti. Apa pun moga dipermudahakan semuanya

saye ank 3bulan 🥲 pregnant 5w pdhal dh cucuk depo