MATERNITY LEAVE

Salam, soalan untuk ibu² yg bekerja. Biasa ibu² cuti awal berapa hari/ minggu before due? Sbb sy planning nak bersalin dkt kampung.

2 Các câu trả lời

mcm company awak utk maternity leave start dr bila? ada tak hr inform. mcm sy both company yg sy kerja. maternity leave start hari kita bersalin. kalau cuti awal kena pakai annual leave. jadi sy berkerja sampai hari sy bersalin

Mula2 ingat nak amik seminggu sebelum due date, tp sekarang 36week pun dh xlarat rasa nak masuk office hari2 dengan perut berat so I decide untuk ambil 2 week before edd