Soya

sy hamil 5week 5day..nk tnya boleh ke sy minum soya selalu..beri kesan tak kat kndungn sy nnti?

26 Các câu trả lời

saya minum soya dari awal pregnant lg...

Tak elok minum soya

Jgn kerap sgt soya x elok sis

Moderation should be fine

Tak elok

Jgn..kulit anak lahir nti bermasalah..kesian ank..hakak da terkena dik.mmg ank no.2 akk kulit ank putih melepak..tapi dia punya gatal hari2 menggaru.terkopek2 kulit..mkn pantang dah..tapi gatal xpernah surut..da 4tahun usia ank.pantang peluh sikit menggaru terok dia..kulit mcm kne bakar merah dia.da try mcm2 ubat xlut.jumpa pakar kulit lg mcm2..so ank no.3 xminum soya elok ja kulit ank

5y trước

Oh..yelah..melawati ade kedai tu..terima kasih wak😊