ingin tahu

Sy hamil 28week 1d smlm dr scan ckp uri kt bwh mc mne ye nak naik kan uri.ad petua kee atau uri akan naik sndiri dr ckp nk scan blk 32 week klu xnaik bg tarik utuk c-zer.

1 Trả lời

Sy masa 27weeks scan uri masih dkt bawah. Doktor cuma pesan jgn angkat benda berat2 and hati hati bersama suami. Then dtg balik masa 34weeks alhamdulillah uri dh naik. Baby banyak bergerak masa 28weeks dan keatas, jadi uri akan gerak sama. Insha allah sis pun mcm tu. Jgn risau ya sis