Pantang Tanpa Anak Utk Kdua Kali Nya?

Sy gugur.. Kemarin.. Sempena ulangtahun kelahiran sy 23/1.. Tarikh 23.1 spttnya sy buka buku pink, masa ni juga mybufday 23.1..tp Allah uji sy.. Sy tahu..Allah uji.. Sbb Allah syg sy.. Allah tahu sy kuat.. Tahun lalu.. Kandungan luar rahim..shngga d potong perut.. Skrg gugur kandungan masuk 7mggu... Ada petua x agar cepat kecutkan rahim?

1 Trả lời

Produk Forever atau Shaklee adalah terbaik. Kalau sy dulu, amalkan Forever sbb dia makanan sunnah jga. Klu Shaklee ada org takleh telan sbb bau dia tak sedap