Berpantang Tanpa Baby Untuk Kedua Kalinya?

23.1 sy baru shja keguguran... Tarikh lahir sy pula masa ni... Sy sedihh sgt.. Sy rasa x kuat.. Sy cuba redha.. Sblm nie sy mgalami kehamilan luar rahim.. Tiub folopian sy trpaksa d buang.. Dan 8 bulan berlalu.. Sy mgandung.. Da masuk 7 mggu.. Tp sy kerap bledding.. Tp x byk.. Dkt2 tarikh 23.1 nak buka buku pink..kuar darah sgt byk..sgugut rasanya . Janin jatuh ?. Da laa tarikh bufday sy.. Sy sedihh sgtt.. Sedihhhhhhhhhhhhhhhh

2 Các câu trả lời

Ujian buat sis, bersabar ye....next time bila ada rezki lg awal2 tau pregnant terus jumpa pakar atau gi klinik...darah walaupun spotted waktu awal kehamilan sgt perlu refer kpd doktor....

Sy pun gugur masa birthday sy thun lps.. Tp skrg sy pregnant lagi.. Ada bleeding jugak mcm yg lps.. Tp dh jumpa doktor.. Doktor bg ubat.. Dh xda bleeding..

5y trước

Brapa lama sis pregnant balik ya?