puasa

Sy due date hujung bulan 6. Sy salu terfikir nak testing puasa tapi rasa serba salah pulak bile tak bagi baby makan sehari. Sy pulak jenis cepat haus. Ade tips atau ape2 yg boleh suggest kat sy?

1 Trả lời

Cer try satu hari puasa tengok okay tak. Rendam kurma + susu satu malam. Bila sahur tu blend dan minum. Then makan la apa2 yg boleh mengenyangkan. Tengok dapat tak full day. Kena cakap2 dgn baby yg mommy nak try puasa. Kalau tak dapat bertahan, berbuka laa ye. Sbb baby memang kena makan.

5y trước

Yup sama2 🤗