Kontek rapat dgn pesakit covid

Hye smua.. sy baru pregnant masuk 2 bulan.. suami sy pulak positif.. skrg sy ade simptom2 mcm selsema, batuk, sesak nafas. Time nak tidur sy tak selesa. Mengiring ke kiri salah, ke kanan salah. Tp kalau meniarap baru rasa lega nafas ni. Sy nak tnya, boleh ke sy tidur meniarap? Ade ape2 effect tak pd baby sy bila sy tidur meniarap? Mintak jasa baik dr mommy smua kalau2 ade tips yg boleh di kongsikan.. terima kasih

1 Trả lời

mostly mak-mak akan bising kali ibu hamil tidur meniarap. Bahaya untuk bayi. Nanti oxygen tak sampai. Cuba cari bantal yg selesa untuk support pinggang dan perut semasa barung mengiring. :)

3y trước

orait sis.. tq yaa 🥰