due 25/7

sy due 25/7...cpa y sma due ngn sy?dh ciap ka prepare suma? #sy blom prepare pa pown lg?

22 Các câu trả lời

sy 22/7 smua da prepare brg baby cuma brg mamy dia je ta bpe na complete lg 😅

sy 15/7.. masi menunggu lagi.. semoga dipermudahkan urusan kita smua.. amin..

Sy 17.7..x sabar menunggu tpi bedebar juga lh.wlupn ank ke 2 dh ni.hihi

4y trước

Same lah heheh tapi smua da bli . Tggu basuh je hehehhe

Sama.sy pun 25/7..brg baby n momy da ready..skg perut selalu mgeras..

5y trước

sy pown pqot slalu jak mngeras..nk buang aiq kcik msti kna cpt2 g toilet...

saya due 6/7 semua dh siap prepare tinggal brg mknya je 🤭

sy 14hb7 😊 still lg tak pack bju dlm beg😅

saya due 8.7 but now today dah open 2cm

saya 15/7..berdebar bersalin kali ni..

Saya 30/7 semua nk siap utk hr bsalin nati

Sy pn due 25/7 ni juga