due 25/7

sy due 25/7...cpa y sma due ngn sy?dh ciap ka prepare suma? #sy blom prepare pa pown lg?

22 Các câu trả lời

Saya due 29/7 tapi nurse cakap kemungkinan bersalin awal, sebab kepala baby betul betul kat bawah daa . 😅 barang baby semua da settle, barang kite je lagi ada sikit belum settle 😅😅

Sy 19/7... Alhamdulillah dah ready smua... Juz risau tkot xsmpat smpai due... Sbb keje jauh dpd fmily n hsband... 4 hb bru start cuti.. Doakn sy sempat blik kg dlu yee... 😇

Sy 21/7 dh siap dh cume beli barang baby yg pnting je...dlu yg lain2 tu nanti lepas bsalin bru beli yelh beli baju bnyak2 pun tak gune nti kjp je boleh pki....yelh baby ne kn cpt besar...

4y trước

kte SME lk

Due sama dengan sy 25/7 jgk,tapi sekarang kerap perut memulas,rasa nk membuang,tp bila masuk toilet tak nak membuang plk,bby stay aktif jer..blkg dgn pinggol sakit sgt2

5y trước

sama lah ! Dah berapa hari perut asyik mengulas jee tp pg toilet tak ada apa. Perut pun asyik mengeras bby pun terlalu active. Bila pg hospital check semua ok. Kita due 30/7 ni ☺️

sye 16.05 tpi bnyk lgi yg xprepare..brang pun bnyk lgi xbli..due dh dkat pun main² lgi..ank sulong plk tu😅

4y trước

sama la kita sis..due tarikh sama brg x pack lg pon.tambh² sya pulak ada gdm xthu la kot² kena bersalin awal😅

sy 24/7.tp xleh caya. sbb anak2 sblm ni sume kuar 10 ari awal😅.plan bli brg lepas raya . hehehehe

Sy due 14/7 x jauh beza. Kena prepare sis. Baby boleh kluar anytime je. At least beli yg basic

5y trước

sy ank y ke3 ny tp still qsa mcm ank first...mybe jarak 3taon kowt..2 y nervous sma mcm ank first😅

Sy due 3/7.. sume dh settle prepare barang.. siap dgn hospital nk bersalin skali.. hehe

saya due 24/7 , semua dah siap beli cume belum pack brg untuk bwk gi hospital jee .

saya due 16/7. barang dh sedia ada dh, tapi tk packing lagi untuk standby ke hosp 😅

4y trước

Sy siap dh pcking cuma xltk dlm keta lg hahaha