normal atau tidak

sy dh scan 3x dh..ikutkn lmp dh 10weeks,first scan diperut xnmpk lagi hye ade kantung je..saiz scan 5weeks..2nd scan selpas sminggu kuar darah coklat2 sy g hkl utk cek..sbb risau jugak..doc scan dri bwah still hye ade kantung je..pastu smngu lps tu app kk utk scan,pn still xnmpk janin lagi..kantung je..doc bgi lagi app smpai 12/5 bru scan balik,smaade early pregnancy atau janin xmnjadi..sy risau sbb arini duk kuar darah merah²..bila kencing ade kuar darah lendir panjang..perlu ke ke hospital..trfikir2 jugak..ade yg sma kes cm sy ke..sbb ank pertama sy xpenah jadi mcm ni..

normal atau tidak
2 Các câu trả lời

Nii byk nii darah...bile next scan? Klo masih lama,terus pegi hospital ye klo masih keluar mcm nii...kemungkinan bby xmenjadi sbb beza trlalu jauh 5weeks kann...

4y trước

Aamin ya robbal a'lamin..in sya allah..trma kasih sis 🙂