Perut Kecil

Sy dh preggy 12 Minggu 3 Hari. Tapi kenapa nampak perut sy kecik mcm 9 minggu lagi ye? AdakahNormal?

35 Các câu trả lời

Normal je. Saya kalau boleh taknak nampak perut tau biau tau2 je nak beranak dah

normal tu..nnti dh masuk third trimester tgk laa mcm mane dia mengembang.huhu

Normal. Ada yg nampak ada yg tak. Asalkan baby sihat dalam tu 😉

normal laa tuu sama jee mcm saya.. law tk nmpk mesti dlm tuu pempuan kot..

Normal sis dh msok 4bln ke ats bru nmpk sikit aslkn bby sihat okay je 😃

Normal wak , saya time preggy kandungan 7 bulan pon tak berapa nampak 🥱

normal sis,,saya 5bulan lebih nak masuk ke 6bulan baru nampak sis

Normal sis, saya dah 7 bulan nak masuk 8 bulan baru nampak perut

sy sampai bersalin pn orang tk tau klau sy mengandong🤭🤭

Normal .. Saya Dah Nak Masuk 5 Bulan Baru Nampak Babybumb ..