BERAT NAIK

Sy dh msuk 23 mnggu..kalau setiap Kali check perut mesti berat sy naik..pdhal sy dh kawal cara pemkanan...pstu sy kena check tekanan darah tinggi pulakk..huhu sedihnyee..ade tak ibu2 senasib dgn sy??ibu2 bleh bgi tips tk nk kawal berat bdan???#pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Sama lah sis.. Berat naik mendadak 🤣 Selera makan btanbah, alhamdullilahh tak ada kencing manis, tp merasa lah jugak minum air gula sekali 🤣🤣 dah kawal makan pun berat naik kan??