first baby

Hi..sy dh masuk week ke 35..ada tak tips apa2 untuk bersalin nanti sebagai persediaan?

1 Trả lời

Hai awak. Ada insta gram x? Sy sarankan awak follow ig @eja_confinementhelper dan baca highlights yang dia dah save kan. Kat situ, dia share tentang:- - proses bersalin tenang - proses czer tenang - penjagaan newborn - penjagaan luka episiotomy atau luka tanpa episiotomy - penjagaan luka czer - penjagaan pantang sama ada pantang sendiri atau tidak - cara2 cukur rambut bayi - persediaan bagi para suami menyambut bayi - pantang tenang - jaundice tenang Dan macam2 lagi awak. Awk follow. InsyaAllah banyak sgt tips dia share utk ibu2 bakal bersalin.