BATUK SELSEMA

Sy dh hampir seminggu batuk + selsema 🤧 moms ada x petua utk hilangkan batuk & selsema selain dr telan paracetamol?ghisau sbb skrg ni xleh tln ubt yg bkn2 🥺 #ingintahu #bantusharing lemon campur madu ok x ?

2 Các câu trả lời

masa saya saya minum lemon + madu suam, lemo + madu tak campur apa2, teh o dengan gula batu. bunga kembang semangkuk. mak saya buatkan potongan lemon + madu + cengkih simpan semalaman dalam peti. esok nya minum. boleh simpan lama. saya ada juga makan ice cream vanila🤭.

2y trước

saya masa tu 25weeks. baca selawat niatkan untuk kesembuhan kebaikan baby dan diri sendiri. alhamdulillah tak ada apa2.

Elakkan makanan pedas, bergoreng dan manis dulu. Minum air kosong secukupnya

2y trước

Sama-sama