Check klinik untuk confirm pregnant.

Hi, sy dh already 6 week 1 day. Bace dlm ni ada yg cakap, kalau g klinik tak nampak lagi. Tapi ada yg cakap suruh pergi klinik untuk confirmkan pregnant. So macammane tu? Saya pening 🤣. Saya nak kene pergi check klinik ka macammane? Sebab check upt guna clearblue terang bederang double line. #firstbaby #pleasehelp

18 Các câu trả lời

klu ada budget, boleh je. tp time mcmni mostly blh tgk kedudukan kantung tu dkt mana saja. janin dan heartbeat usually blh detect around 8w-9w.