due date

Sy dh 38 weeks 3 days, sy punya due 27.03.20,sy nak tnya ada tak yg beranak cepat sebab sy dh mula sakit sakit.. Ashik mengeras bhgian bawah perut.. Malam sllu mengeras.. Baby dh jrg gerak.. Tpi perut bisa bisa.. Sllu kerap kena wktu malam.. Bru ni sy g check up dokter cek dia seluk dia ckp jalan belum bukk.. Tpi sakit dh melampau... Perlu ke sy g hospital? Ade org suruh sy exercise bnyk, jalan bnyk.. Bia cpt turun budak tu.. Tpi kalau dh kerap sakit ptot ke sy g hospital???

2 Các câu trả lời

Tanda perlu ke hospital 1.keluar lendir+darah 2.pecah ketuban 3.contraction yg kerap.. Contohnya setiap 5mnit