baby mengeras

sy dh 34 mggu..cume xfhm klo baby mengeras tu mcm mne ye..bahaye ke kt baby..risau lah plak..sbb xth mengeras tu mcm mne..prot dh besar ni memg ase keras je ?cume xfhm klo baby yg keras tu mcm mne

2 Các câu trả lời

Bila dh dekat due mmg baby kerap mengeras.tp kalau mengeras lama Sangat better g [email protected] jd tanda jgak tu Baby nk latih otot2 badan dia. Hihi. Rasa macam perut tegang di sulam rasa sakit senak gitu.. 😁

Rasa mengeras tu perut pun mcm stress...kdg2 bentuk pn jd petak. 😂