Tak Tahu Baby Mengeras

hai mummyy . mcm mne nak thu bby tu mengeras ? #First_Baby #32week

3 Các câu trả lời

ada benjol..dan mcm sy , akan rasa gas naik ke tekak..xtau la mommies lain feel the same ke tak.. nurse kkia sy gtau if benjolan tu ada 1 means tu braxton hicks..kalau benjolan ada 2 pd msa mengeras, tu baby tgh stretching

1y trước

so far awak ada rasa benjol tu x

perut mngeras tu perut tu mcm kejang rsnya..perut tak lembut..tu yg di kata mengeras..kang kita pun rs tak selesa ms duduk .berdiri dan baring bila mengalaminya

1y trước

sm2 🫶🏻

kita rasa mcm tk boleh bergerak dlm jgka masa 30 saat mcm tu.lpas tu dia ok balik.

1y trước

trima kasihh