mommy yg bahagia....

Sy dah sah tak bersama lagi dgn si husband, kite org berpisah dgn cara baik, dia ada pilihan dia utk balik dgn fmly dia,. Sy ada pilihan utk sy terus kan hidup ini dgn si comel yg masuk 21week ..... Mmg susah mula2 dia sbb rasa rindu tu mana tak nya kite org bersama dah 3 tahun lebih, lepas tu kena berpisah masa sy mengandung....tp tak apa demi si comel yg bakal lahir sy kuat kan diri... Skrng dah rasa ok sikit demi si comel sy tak boleh stress sgt... Belajarlah lepas kan org yg bukan milik kita dan kuat kn diri utk jadi single mom. Mukin ada yg kat sna sama nasib dgn sy sy doakan supaya kmu boleh jadi tabah mcm sy.

12 Các câu trả lời

Tabahnya sis. Keep strong for your baby okay!

5y trước

Ya sis....dulu mmg rasa jatuh sgt tp skrng dah ok..hihi hidup perlukan pilihan sis utk masa depan si baby, sy rasa jauh lebih bahagia dari dulu. Dgn ada sy Keja mcm biasa balik petang luangkan masa dgn fmly dan kwn2 lama2 benda tu ok. 😄