Stillbirth mom

Sy baru kehilangan baby 8bulan meninggal dlm perut ramadhan lalu. Anak sulung dah 6tahun. Sy dah redha dgn takdir Allah. Cuma si kakak ketara sgt nampak kecewa dia.sbb dia yg terpaling excited tunggu baby.nak ajak main sama²..dah bosan main sorg² katanya. Sometime Sampai gaduh dgn cousin dia yg ada baby. Dia nak buat baby tu mcm adik sendiri. Sedih Sy tgk dia nangis , merengek nak adik. Hmm If ada rezeki lagi baby ketiga next time kena tunggu lagi 2tahun , sbb anak bersalin cser. Jadi maaf Sy nak bertanya kan pendapat ibu² , rasanya perlu ke sy ambil anak angkat utk beli jiwa si kakak? Umur pun da 33tahun sekarang. 🥹 #bantujawab #bantusharing #stillbirthsupport

2 Các câu trả lời

sy cuma nak cakap, saya doakan Allah hadirkan cahaya mata penyejuk hati buat sis sekeluarga. tak kisah la anak sendri mahupun anak angkat. jika rezeki sis melalui anak angkat moga allah permudahkan jalanya. salam takziah juga ya buat sis . inshallah di syurga nanti berkumpul sis sekeluarga ❤️❤️❤️

2mo trước

masyaAllah tabarakAllah.. jazakillahu Kheir sis atas doanya..Moga doa & rezeki yg Sama buat sis sekeluarga..aamin ♥️