suhu badan 38.4, apa patut sy lakukan?

sy dah pergi kk siang tadi, hanya pening kpla dan sakit tekak, dh makan sebiji panadol siang tadi, mlm nie makan pulak sebiji, tapi panas mcm on off je, sy dh pakai cool fever, kumur air garam, xpe ke kalau badan kita panas sikit, sy takut menjejaskan baby#bantusharing #firstbaby #seriusnanya

1 Trả lời

Awal dah buat self test C19? Minum air kosong secukupnya. Ambil tuala basah yg diperah, letak kat bahagian yg panas; kepala, ketiak, dll. Tidur awal. Klu melarat, mmg kena jumpa doc. Moga cpt sembuh dgn baik tanpa mudarat

3y trước

tq mami, sy dh buat test negative, smlm panas smpai ke perut dan kaki, lepas letak tuala basah n makan panadol sebijik, pagi nie dh kurang panas, harap makin baik laa